Ha van itt olyan szemely akinek harom veseje van kerem irja
meg hogy erzi magat es ha panaszmentes milyen gyakran jar
kontrollra?
nekem csak 6 van mivel 3-at már kiszedtek... tökéletesen érzem magam, teljes értékü életet éllek XD
2010. dec. 28. 21:56
2/15 A kérdező kommentje:
Sajnalom hogy meg vannak olyan emberek akik konnyen viccelnek az egeszsegrol,majd ha valami problemad lesz jussak eszedbe...
3/15 A kérdező kommentje:
Es elotte tanulj meg magyarul helyesen irni
3 vesével nem rendelkezhetsz, ez biológiailag lehetetlen, esetleg vmi nagy méretü genetikai mutáció kellene hozzá, de gondolom nem élsz hirosimában...
ám te se sürün használod a ékezeteket, de ugye valamibe bele kell kötni...
2010. dec. 29. 19:37
5/15 A kérdező kommentje:
Angol billentyuzetrol hallottal veletlenul?De nem ez a lenyeg hanem hogy ha nem tudsz valaszolni a kerdesre akkor allj tovabb es ne beszelj baromsagokat,nezz utana a neten es akkor vilagos lesz minden szamodra.Nem tudom mi elvezet van abban hogy ideirj egy par dolgot azert mert unatkozol.Olvass inkabb egy konyvet,ertekesebb ember lesz beloled...
6/15 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de az általad idézett cikk semmit sem bizonyít. Az UH-n látottak mindig csak tájékoztató jellegűek. És a delikvens csak ezt követően fog elmenni vizsgálatra. Nálam mindig követ látnak, de hol a jobb, hol a bal vesémbe. Még kétszer nem mértek egyformát.
2011. jan. 2. 23:10
8/15 A kérdező kommentje:
Azert tettem fel a kerdest mert a ferjem kislanyanak (elso hazassagbol)harom veseje van.Amikor folyt a valoper,azzal is erveltek hogy a volt felesege megkapja a gyereket,hogy vigyazni kell a gyerekre,nehogy felfazzon,gyakran kell kontrollra menni vele es ezt egy anya jobban megteszi...Ez t azert irtam le mert ehhez kepest ,negy eve miota o neveli,egyszer sem volt orvosnal vele,ez jo egy szempontbol mert azt jelentheti hogy jol van ,viszont neha ellenorizni kellene mert megmondtak a dokik hogy ,a harmadik vese is fejlodik ,sot donor is lehet ha teljesen ki lesz fejlodve.Tehat nem azt kerdeztem hogy letezik e harom vese,mert tudom hogy igen,csak sajnos gyakran nem a kerdesre valaszolunk...
Nincs aggodalomra ok. mert mindegyik rendeltetésszerűen működik. Én kezeltem egy tinédzser fiút aminek 3 veséje volt. Azota már boldog családapa. A probléma az, hogy rendellenesnesnek tartják, s ijesztgetik az embereket. Olyanokat is ismerek akik egy vesével születtek, s teljes életet élnek, s csak egy véletlen vizsgálat során derült ki. Azota ijesztgetik,s rendelik kotrolra fölöslegesen.
2011. jan. 4. 06:20
10/15 anonim válasza:
Szia!
Úgy látom nem kaptál egy normális választ sem.
A helyzet az, hogy a nővéremnek 4 veséje van. Ikerveséknek hívják. Már vagy 15 éve derült ki nála. Csak akkor megy vele orvoshoz, ha panasza van, de amúgy kiegyensúlyozott életet él. Ugyanúgy él, mint bárki más. Ez ne tartson Téged sem vissza, hogy normálisan leéld az életedet! Nővéremnek azt mondták, ha majd gyereket szeretne, akkor komolyabban kell állni a dolgokhoz, több kivizsgálás, és már a terhesség kezdetétől veszélyezettnek számít, de szakszerű orvosi kontroll mellett a gyerek egészséges lesz. Tehát nincs okod az aggodalomra, nyugodj meg, ezzel nem vagy kisebb rendű, ugyanolyan ember vagy, mint bárki más. Ne foglalkozz az ilyen emberekkel, akik ilyeneket írnak!
Jó egészséget kívánok Neked!
2011. jan. 4. 07:55
Kapcsolódó kérdések: