Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tehetnék ez ellen?

Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt éjjel kijött a fülbevalóm a fülemből, és éjjel 2 órakor akartam visszatenni... nem ment egy könnyen, szerintem félreszúrtam, mert tegnap nagyon fájt a fülem... tegnap este vettem észre mikor kivettem a fülbevalóm (annyira fájt a fülcimpámnál) a fülbevalóm gennyes is volt picit... meg nagyon picit vérzett is a fülemnél este. Éjszaka nem volt benn a fülbevaló.

Mit tegyek? majd lefertőtlenítem mielőtt visszateszem, de mennyi idő alatt tehetem vissza a fülbevalót? Mer most gyógyulnia kéne a fülcimpámnál (nővérem megleste gennyes-véresheges volt hátul a lyuknál) de ha nem teszem vissza akkor meg benő a lyuk és újra kell lyukasztani... mit tehetnék?:S

17/l

2010. dec. 27. 11:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Par nap vagy egy het alatt nem no be a lyuk. Eert erdemes csak nemes femmol fulbevallo, nem gyullad be a fulcimpa tole.
2010. dec. 27. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!