Mit tegyek hogy tudjak rendesen aludni?
Sziasztok! Egyetemista lány vagyok, most van vizsgaidőszak. Elég sokat tanulok és nyomasztanak a vizsgák, nem tudok ez ellen mit tenni. Este úgy éjfél előtt sosem tudok elaludni, így is szinte minden éjjel felébredek és nehezen alszom vissza. Már nem tudom, mit csináljak, altatóra nem akarok rászokni, de minden nap fáradtan kelek és egyre kimerültebb vagyok (és még a vizsgaidőszak fele hátra van!). Szedek magne b6-ot, de már az sem elég, plusz idő közben szerelmes is lettem (tudom azzal nem lehet mit kezdeni... :)
Emellett még a szokásos tünetek, hányinger, hasmenés néha (vizsga előtt), sajnos nagyon tökéletességre törekvő típus vagyok!
Valami tippetek van? Köszönöm a válaszokat és Boldog Karácsonyt!
Én inkább ajánlanám vagy a Rossmann-ba vagy vagy a patikában lehet kapni Buerlecitin folyadékot,ez fizikai, és szellemi túlterhelésre nagyon jó. Szójából van, szellemi
koncentráló képességet is növeli 250ml, és 500ml kiszerelésben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!