Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek hogy tudjak rendese...

Mit tegyek hogy tudjak rendesen aludni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egyetemista lány vagyok, most van vizsgaidőszak. Elég sokat tanulok és nyomasztanak a vizsgák, nem tudok ez ellen mit tenni. Este úgy éjfél előtt sosem tudok elaludni, így is szinte minden éjjel felébredek és nehezen alszom vissza. Már nem tudom, mit csináljak, altatóra nem akarok rászokni, de minden nap fáradtan kelek és egyre kimerültebb vagyok (és még a vizsgaidőszak fele hátra van!). Szedek magne b6-ot, de már az sem elég, plusz idő közben szerelmes is lettem (tudom azzal nem lehet mit kezdeni... :)

Emellett még a szokásos tünetek, hányinger, hasmenés néha (vizsga előtt), sajnos nagyon tökéletességre törekvő típus vagyok!

Valami tippetek van? Köszönöm a válaszokat és Boldog Karácsonyt!

2010. dec. 26. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Lefekvés eljött igyál Naturland nyugtató teát,az nekem nagyon bejött :) csinálj olyat is amiben örömöd leled és elteri a figyelmed a vizsgákról,nem kell túlságosan rágörcsölni.egyetemen a legjobbakat is meghúzzák egy-egy vizsgán..sokszor igazságtalanul de akkor még mindig van második esély nem kell elkámpicsorodni ;)
2010. dec. 26. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, a gyógyszertári Magne-B6-ban csekély mennyiségek vannak, jobb a Lenkeis, plusz Kal-mag ital esténként, nagyon jó hatásu.
2010. dec. 28. 16:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Én inkább ajánlanám vagy a Rossmann-ba vagy vagy a patikában lehet kapni Buerlecitin folyadékot,ez fizikai, és szellemi túlterhelésre nagyon jó. Szójából van, szellemi

koncentráló képességet is növeli 250ml, és 500ml kiszerelésben van.

2010. dec. 29. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!