Mi van velem, nem értem amit mondanak nekem?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja egyszerűen ha vki hozzámszól, akkor nem értem amit mond nekem. Mintha nem tudnék a saját anyanyelvemen. Szegény barátomnak is mindig mondom telefonba meg élőbe is, h mondja el mégegyszer mert nem értettem. Tiszta h*lyének érzem magam. Ha valaki hozzámszól, csak szépen mosolygok, és reménykedek benne, h nem kérdés volt. 17/L2010. dec. 22. 17:12
11/13 A kérdező kommentje:
meglehet, de akkor nem veszem észre. :S
2010. dec. 23. 07:51
12/13 anonim válasza:
Nekem is meg van ugyanez a problémám, de tudom hogy azért van mert ha valaki olyan ember szól hozzám akit nem ismerek vagy úgy érzem hogy felsőbb rendű, félek tőle stb... akkor olyan szinten bestresszelek hogy szinte nem hallok semmit, a saját gondolataimat sem. Példa erre az amikor pl az iskolában az igazgatónővel kellett beszélnem, vagy hogyha egy feladatot kapok egy tanártól, akkor csak bólogatok hogy igen értem, de közben annyira leblokkolok hogy azt sem tudom mi van.
13/13 anonim válasza:
Velem is ez történik . Gondolom a stressz miatt . Ma is megtörtént. Történt azóta veletek bármilyen javulás ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!