Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi van velem, nem értem amit...

Mi van velem, nem értem amit mondanak nekem?

Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja egyszerűen ha vki hozzámszól, akkor nem értem amit mond nekem. Mintha nem tudnék a saját anyanyelvemen. Szegény barátomnak is mindig mondom telefonba meg élőbe is, h mondja el mégegyszer mert nem értettem. Tiszta h*lyének érzem magam. Ha valaki hozzámszól, csak szépen mosolygok, és reménykedek benne, h nem kérdés volt. 17/L
2010. dec. 22. 17:12
1 2
 1/13 Kriszti83 ***** válasza:
58%
Orvos látott már?
2010. dec. 22. 17:14
 2/13 A kérdező kommentje:
Voltam 1 hónapja fülvizsgálaton, és minden csipogást meg zúgást hallottam. Fokozott stresszhatás okozhatja?
2010. dec. 22. 17:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Neurológust neki!
2010. dec. 22. 17:16
 4/13 anonim ***** válasza:

17:16 vagyok.

Nem hinném, hogy hallás probléma. Hallod.. csak nem érted. Ez pedig neurológiai problémára utal.

2010. dec. 22. 17:17
 5/13 anonim ***** válasza:
47%
túl sok füvet szívtál, eltompultál:)
2010. dec. 22. 17:18
 6/13 gyuribacsika ***** válasza:
Tehát lassan fogod fel amit mondanak?
2010. dec. 22. 18:49
 7/13 A kérdező kommentje:
Úgy értsd, hogy néha ugy érzem, h nem magyarul beszélnek hozzám, és nem értem. Mintha idegen nyelven lenne. De másodszorra se értem meg néha, ha megismétlik. Kb napi 5-6 alkalommal van ez
2010. dec. 22. 20:27
 8/13 gyuribacsika ***** válasza:
Lehet pont olyan emberekkel vagy körülvéve akik nem artikulálnak rendesen.Pl. én mikor új helyre kerültem és új kollegám lett, aki kezdetben idegen volt nekem és még nem szoktam meg az akcentusát, alig értettem mit mond.Aztán hetek, hónapok múlva mikor már megismertük egymást és nap mint nap hallottam hozzászoktam és már értem rendesen.De a mai napig ha bejön egy idegen ügyfél és beszél vele életében először, van hogy ő sem érti meg a kollegámat.Ilyesmi nem lehet?
2010. dec. 22. 20:35
 9/13 A kérdező kommentje:
sajnos nem. olyan emberekkel vagyok körülvéve, akikkel kiskorom óta vagyok. olyan furcsa ez az egész :S
2010. dec. 22. 20:49
 10/13 Kriszti83 ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak elkalandozik a gondolatod, nem figyelsz igazán?
2010. dec. 22. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!