Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Milyenek a Török fiúk?

Milyenek a Török fiúk?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 22:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
47%

Nem a mi kultúránkhoz valók! Akkor sem, ha irtóra szimpi, jófej és jó pasi.

Majd a bőrödön megtapasztalod...! Egy muszlimnak egy európai nő mindig k..va lesz, akármit csinál.

Van a felszín, amit mutatnak, amit mondanak, de a felszín alatt mást gondolnak, más a véleményük.

2010. dec. 22. 00:19
 2/16 A kérdező kommentje:
de egyépként vannak kivételek, nem? :O
2010. dec. 22. 20:18
 3/16 anonim ***** válasza:
71%
Talán, akik itt nőttek fel ebben a kultúrában. Ritkaság a kivétel, a kultúra hatása nagyon erős. Erősebb, mint gondolod.
2010. dec. 22. 23:07
 4/16 anonim ***** válasza:

3 eve van torok elettarsam. Nagyon jol megvagyunk, pont hogy mindig a magyar fiuim mellett ereztem azt, hogy egy ertektelen "kurv@" vagyok, eletemben eloszor kezelnek ugy, mint egy not. Szoval vannak nagyon rendes, szereto torok ferfiak, akik tisztelik a noket es az eget lehoznak neked, csak boldognak lassanak.

Igaz, ott van a masik oldal is, kedvesem barati koreben is vannak, akik velem nagyon tisztelet tudoak, de ugy cserelgetik a noiket, mint mas az alsonemujet, de akiket en ismerek, momentan, ezt epp muszlim lanyokkal teszik. De nem is ez a lenyeg, hiszen minden kulturarol el lehetne mondani, hogy vannak rendes es nem epp kapcsolatra szuletett ferfiak, nem lehet ezt igy kiemelni, hogy mert torok, vagy mert magyar.

Ha tetszenek a torok fiuk (amit en szemely szerint meg tudok erteni:), akkor ugyis ismerkedtek elobb, aztan majd latod milyen a szemelyisege.

2010. dec. 25. 12:44
 5/16 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Azért óvatosan azzal az élettársi kapcsolattal! Nem tudom, muszlim a te barátod? Ha igen, akkor tudnod kell, hogy muszlimoknál nem megengedett az élettársi kapcsolat, azt a nőt, akit komolyan vesznek, elvesznek feleségül.

2010. dec. 26. 10:29
 6/16 anonim ***** válasza:
Koszonom az aggodast, de nekunk hivatalosan bejegyzett elettarsi kapcsolatunk van, ugyanis kellett a lakas vasarlashoz, a hivatalos eljegyzes es az eskuvo draga, mellesleg epp annyira gondoljak a mai muszlim fiatalok komolyan, mint a magyar "kereszteny" fiuk. Persze ott van a Koran, de azert ne gondoljatok mar el, hogy azt ugy be is tartjak, alkoholt is isznak, mindegyik, akiket en ismerek. Az egy dolog, hogy muszlimok, az meg egy masik, hogy egyaltalan nem gyakoroljak. En megertem a ketsegeket, de ha mar a csaladjaval is eltem 1 evet, nekem nem egy gyuru fogja bebizonyitani, hogy szeret, es mennyire gondolja velem komolyan, mikor ki all mellettem gyakorlatilag az egesz kozosseg elott.
2010. dec. 26. 11:38
 7/16 anonim ***** válasza:

Legyen igazad, kedves előző! Én szívből kívánom neked! A Koránból sok mindent nem tartanak be. Csak azt, ami számukra kedvező. De a család, a hagyományok és a kultúra a legtöbb esetben erősebbnek bizonyul a szerelemnél.

Reméljük, hogy a párod családja nem tartogat a későbbiekre egy muszlim lányt....

2010. dec. 26. 12:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen és még valami. Az is lehet, hogy a család választás elé állítja a fiút. Vagy ők, vagy pedig az európai nő.
2010. dec. 26. 12:11
 9/16 anonim válasza:
Én beszélgetek már egy jó ideje fb-on és webcamon egy török fiúval,és még sosem láttam ilyen kedves,gondoskodó,odaadó fiút. Bár ez most az eddigiek alapján,de valahogy nem tudom elképzelni,h így bánna a nőkkel. Talán Törökország még nem a legvészesebb eset,de hát mindenhol vannak ilyenek is,meg olyanok is :)) Nekem azt mondta,h nem az a baj,h együtt élnek a párok,hanem azért nem "szimpi" ez,mert rossz dolgok történhetnek a házasság előtt...ugye értesz :)
2011. jan. 17. 20:46
 10/16 anonim ***** válasza:

Én olykor csak úgy csorgatom a nyálamat az itteni fiatal férfiak után. Akadnak bőségesen olyanok, akiken megakad a szemem, pedig mielőtt idejöttem úgy képzeltem el őket kb, mint nálunk a kisebbség (remélem érti mindenki). Elképzeltem kiéhezett, vén, fogatlan kujonokat, akik össze-vissza fogdosnak, minden nőt, beszólogatnak, elkapnak az első leendő alkalommal és megerőszakolnak. Persze akad olyan is, akiből ezt itt kinézem, de amúgy iszonyatosan tisztelettudóak, előzékenyek, segítőkészek! A fiatalok 90%-a kb annyira vallásos, mint a mi fiataljaink 90%-a, ergo semennyire. Lehet nem az áll az "életrajzukban", hogy római katolikus, hanem az hogy muszlim, de igazából semmit nem számít.

Közvetlenek, nyitottak, vendégszeretőek és idegenként is úgy kezelik a nőket legtöbben, mintha családtag lenne. Az eddigi tapasztalataim szerint jóval illemtudóbbak, mint a mi fiaink otthon. Én eddig csakis csupa jót tapasztaltam! Nem bántam meg, hogy eljöttem és eloszlattam minden tévhitet, ami bennem volt erről a kultúráról/népről.

Olyan sráccal valóban nem jó kikezdeni, akinek fontos a vallás, de a többinél túlságosan nem eshetsz pofára. A modernebb családok nem fogják a fiukat választás elé állítani, örülnek hogy boldogok a gyerekeik!!!

2011. júl. 27. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!