Milyenek a Török fiúk? Nekem egy Török pasim van. De csak jövőre találkozunk megint. Igazából még nem sokat beszéltünk élőben. így nem tudom mire számíthatok. :/
Akiket ismerek (3-at felületesen, a többi hallomásból), ők önzők, a nőket semmibe veszik, kihasználják, alattvalónak tekintik, verik. A nőktől elvárt ennek elfogadása a Korán értelmezése miatt. A török nők cipelik errefelé a nehéz cuccokat+egyik gyereket, többire felügyelnek, Terhesen is ugyanez, kiszállnak autót mosni, míg a sofőr kényelmesen ül a volánnál. (Udvarlás alatt állítólag még kedvesebbek valamivel.) Perek vannak a nőkkel bánásuk miatt, újságcikkek szólnak arról, hogy még itt is a Koránra hivatkoznak.
(Ausztriában élek.)
22:19
Ez így igaz, én szintén ausztriában dolgoztam törököknél egy pizzériában. Török nő be sem tehette a lábát, a férfiak meg napi 8-10 órát bent ültek, és megállás nélkül kártyáztak, vagy dominóztak, itták a teát, hétvégén meg liter szám a whiskyt. Kérdeztem is, mi van ausztriában nem látja az istenetek hogy isztok? Mert ugye tiltja a vallásuk.
szóval sok sikert hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!