Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez migrénes fejfájás? Többi lent.

Ez migrénes fejfájás? Többi lent.

Figyelt kérdés
Tegnap 3kor hírtelen begörcsölt a fejem bal fele, szemem felett kezdődik, és valahogy a tarkómnál végződik. Érzem a fejem tetején, bal oldalt, a halántékomnál, iszonyatos görcsölés. Kb. 2 órán keresztül görcsölt megállás nélkül, lefeküdtem pihenni, utána mintha el is múlt volna, de amikor felültem, megint rámjött. Ekkor már vettem be orvosságot, talán kicsit enyhült, estére aztán elmúlt a görcsölés, de olyan érdekesen fáj még mindig egy pontban. Hol a tarkómnál, hogy a fejem tetején bal oldalt. Ha lehajolok, vagy hirtelen, erősen mozdítom a fejem, akkor erősödik, ha lefekszem, akkor szinte nem is érzem. Csak az a baj, hogy nem nagyon pihenhetek, mert holnap matek vizsgám lesz, és tanulnom kellene, de nem nagyon megy a tanulás, állandóan a fájásra figyelek és már annyira ideges vagyok tőle. Nem volt még ilyenem, ennyire intenzíven még sosem görcsölt a fejem, elő szokott fordulni elég gyakran a fejfájás, de általában gyenge gyógyszer segített mindig rajtam. Ez migrén lehet? Járhat ilyen tünetekkel? Olvastam a migrénről, és annak durvább hatásai vannak, nekem nincs látászavarom, nincs hányingerem, csak simán görcsölt a fejem. Valakinek tapasztalata? Lehet agydaganat is? Válaszokat előre is koszonom
2010. dec. 19. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:
A migrén általában a jobb oldalra koncentrálódik, de nem kizárt, hogy arról van szó.
2010. dec. 19. 17:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott lenni migrénem,és az is a fej bal felére koncentrálódik.Nagyon erős és görcsös fejfájás,amit általában előre megérzek ha közeleg,és Advil-t vagy Quarelint szoktam bevenni.Ha nem veszek be gyógyszert,a fájdalom annyira elhatalmasodik,hogy alig bírom ki,közben hányingerem van,és legyengülök,meg érzékeny vagyok a fényre....

Hasonló a tiéd is,de nem valószínű hogy migrén(bár ennek is sok fajtálya létezik),és azt sem hiszem,hogy agyadaganat lenne.Ha többször jelentkezik,akkor menj el orvoshoz,és vizsgáltasd ki.

2010. dec. 19. 17:42
 3/3 A kérdező kommentje:

ha még egyszer előfordul, akkor elmegyek dokihoz, meg most lesz a vizsgaidőszak, es ha igy fog görcsölni a fejem, akkor nem fogok tudni tanulni, és ki is fognak dobni a sulibol....

Koszonom a valaszokat, meg várok tapasztalatokat...

2010. dec. 19. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!