Fájhat a fejem a nagy dózisú vitaminkészítménytől?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem be az első adag Lenkei vitamincsomagot.Ma reggeltől pedig fáj a fejem,lehet h ettől van? Elég vitaminhiányos vagyok egyébként,lehet h hirtelen túl sok volt egyszerre?2009. jan. 22. 14:58
1/3 anonim válasza:
Nemhiszem, hogy a vitaminoktól fájna a fejed. Én is nagy dózisokat eszek, bár én sportolok is mellette.
Arra kell inkább figyelni, hogy a megfelő táplálkozás meg legyen előtte. Gondolok itt a zsírra, és a vízre, mert ebben a két alkotóban szívódnak fel a vitaminok.
Az A, D, E, K zsírban, míg a B és C vízben.
Szerintem, ha megfellően táplálkozol mellette és iszol elég folyadékot, akkor semmilyen problémának nem szabad lennie.
B.P.
2/3 anonim válasza:
Szia.
Én is Lenkei-t szedek,az egész családommal együtt,de nem vettünk észre ilyen változást!Viszont annyi biztos,hogy megfelelő folyadék-mennyiséget vigyél be a szervezetedbe,mert úgy lesz igazán hatásos,és lehet hogy fura lesz,amit írok,de a front miatt ma nekem is fáj a fejem és szédelgek,pedig nem szoktam...:)Melody
3/3 anonim válasza:
A testünk több mint 70%-a víz. A legfontosabb alap élelmiszerünk a tiszta víz. A fejfájás pedig nagy részben a vízhiány miatt van. De értse meg minden ember, hogy az embernek akkor lesz baja a vitamintól ha nem szedi. (Szent-Györgyi Albert) Rest in Peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!