Mi lehet ez? A gyógyszerek okozzák?
Novemberben begyulladt egy fogam, egy hétig szedtem naponta 3szor 1 Dalacin gyulladáscsökkentőt, 24-én sor került a fogműtétre. A varratszedés után felírt még egy doboz Dalacin-t, fogmedergyulladásra. Pénteken bevettem belőle egy kapszulát, és azóta szorul a torkom/nyelőcsövem nyeléskor, olyasmi érzés, mint mikor beszorul a levegő, nyomó érzést érzek a mellkasomban, leginkább jobb oldalon. Voltam a háziorvosomnál, említettem neki, szerinte csak "nem ízlett a gyógyszer", ez okozhatja a panaszt, mert a torkom nincs begyulladva. Augmentint írt fel, naponta 3szor kell szednem, 1et. A Dalacint abbahagytam. Mitől lehetnek a panaszok? Félrenyelhettem a kapszulát? Vagy undor a sok gyógyszertől? Komolyan kezdek aggódni. Láz, hőemelkedés, egyéb panaszom nincs. Köszönöm szépen a válaszokat.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!