Miért halnak meg tüdőgyulladásban a 21. században olyan sokan?
Szerintem azért halnak meg tüdőgyulladásban, mert
1. idős, legyengült emberek (de ezt már kifejtették itt bővebben)
2. kisgyermekek, akiknek nem elég erős a szervezetük
3. Alultáplált, vitaminhiányos, szegénységben élő emberek, akik a fűtetlen otthonukban könnyen kapnak tüdőgyulladást és nagyon későn kerülnek orvoshoz, mert nem akarnak gyógyszerre költeni, hiszen még a gyereket etetni sincs pénz, vagy ha dolgoznak is, nem mernek táppénzre menni, mert akkor kirúgják őket, és nincs más munkalehetőség. És emellett úgy gondolják, hogy nátha, majd elmúlik.
Ebben a részben biztos vagyok, éltem ilyen környezetben. :( És bizony ily módon 30-as férfiember vagy asszony is simán belehalhat, nem kell hozzá gyereknek vagy idősnek lennie. :(
Az utolsónak nagyon igaza van, a tüdőgyulát bizony ki kell feküdni, és aki nem teszi, az bajba kerülhet. Nekem 18 évesen volt utoljára ilyen betegségem, akkor hetekig feküdtem otthon az ágyban, és pontosan 6 óránként kellett bevennem a gyógyszert, éjszaka vekkerre fölkelve.
(Az első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!