Miért halnak meg tüdőgyulladásban a 21. században olyan sokan?
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 22:59
1/19 anonim válasza:
Mert az egy igen súlyos betegség, amiben bizony meg lehet halni. A 21. század önmagában nem csoda.
2/19 anonim válasza:
Nem gondolod hogy ez súlyos betegség és életfontosságú szervet támad ami könnyen károsodik visszavonhatatlanul?
3/19 A kérdező kommentje:
Mitől függ, h ki éli túl és ki nem?
2010. dec. 14. 23:09
4/19 anonim válasza:
Egyébként pedig egy olyan betegség, ami igen gyakran lép fel az ágyhoz kötöttség szövődményeként. Ezért halnak meg sokan az idősek közül, akik combnyaktörést kapnak.
És persze nem tudják az emberek, hogy ágyhoz kötöttség esetén gyógymasszázzsal sokat lehet tenni a tüdőgyulladás megelőzéséért.
(Az első vagyok.)
5/19 anonim válasza:
Sok mindentől függhet, például az általános erőnléttől, az immunrendszer állapotától. Ezért veszélyes az öregekre. Meg attól is függ, milyen kórokozó okozta.
6/19 A kérdező kommentje:
Értem. Sejtettem, h idős embereknél a folyamatos ágyban lét a probléma. De gyakran előfordul gyerekeknél vagy fiatal felnőtteknél is, és igazából azt nem értem mitől.
2010. dec. 14. 23:15
7/19 anonim válasza:
Mert nagyon sok ember nem tudja, hogy a vitaminhiánynak lehetnek fokozatai. Valaki csak enyhe foku vitaminhiányban szenved, vannak akik már halálos mértékűben. Ha azoknak az idős embereknek jó sok C-vitamint adnának, akik valamilyen nyavaja miatt ágyhoz vannak kötve, akkor nem halnának meg, hanem szépen megerősödnének, akár halál közeli állapotból is vissza lehet hozni bárkit.
8/19 anonim válasza:
Látod, Te állítasz valamit ( nevezetesen, hogy sokan halnak meg tüdőgyulladásban) és rögtön akad 25 magyarázó, aki meg is indokolja. Pedig nem igaz a kérdésed sem. Valamikor igen sok betegségre ráfogták, hogy tüdőgyulladás. Aztán úgy is kezelték. Nos ebbe a kezelésbe haltak bele sokan.
9/19 A kérdező kommentje:
Kinek mi számít soknak...
2010. dec. 14. 23:25
10/19 anonim válasza:
Húha, mindjárt jönnek az összeesküvés-elméletek, meg a hivatalos tudomány agymosásáról szóló maszlag is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!