Hogyan fordulhat elő a XXI. században, hogy valakit élve eltemetnek?
Nekem osztálytáesam mesélte egyik órán, hogy az ő ismerőse a temetését ébredt fel. Megnézte elötte a koposóban és mondta atöbbieknek, h úgy látta, mintha lélegezne, de nem hitték el neki, de végül a koposóban dörömbölt vagy mit tóm én. Igazából ezt nem nagyon hiszem el..-.- de amit igen, azt a tanárom mesélte, mert ő dolgozott kórházban:
Találkozott a kórházban egy nénivel, aki 50 valahány éves volt és úgy nézett ki, mint egy 90 éves. De azt modja, hogy tényleg úgy, annyira ráncos volt meg minden. És elmesélte neki, hogy miért. Vmi műtét elött azt hiszem kapott vmi altatót vagy már nem tudom hogy volt potosan, a léyneg, hogy kómába esett vagy ilyesmi, de közben a veséje működött ugyebár tovább, és mikor épp a boncasztalon feküdt, felébredt, mert ez az altató kiválasztódott a szervezetéből és hát felébredt. Jól meglepődtek ott a kórházban, mikor épp sétált kifele a szobából. Nem tudom pontosan hogy mit adtak neki, meg hogy történt, csak a lényeget, de hát ez is elég..::/
túl sok ilyen filmet néztél te is:)
én ezért mondtam már több embernek is,ha meghalok,hamvasszanak el,nem akarok belülről koporsót kaparni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!