Mit csináljak? Valaki írjon sűrgősen
Figyelt kérdés
valaki segítsen,nem tudom mit tegyek a végagjaim elérzéktelenedtek,szédülök,foltokat látok(fényt),alig tudok írni is....nem tudom mit csináljak.úgy félek.soha nem történt még ilyen velem2010. dec. 9. 09:54
11/14 anonim válasza:
Nekem migrénem kezdődik így olykor.
12/14 anonim válasza:
Hívj orvost, minél hamarabb! Szüliednek is szólj! Bár nem értem, ha 18 vagy, akkor most az iskolapadban kellene, hogy üljél!
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,már jobban vagyok,fejem fáj már csak,az meg remélhetőleg hamar elmúlik! Amúgy a héten nem is voltam suliban,megfázással vagyok itthon...Nagyon megijedtem mikor ez történt,de szerencsére most jobb
2010. dec. 9. 11:09
14/14 anonim válasza:
Én javasoltam, hogy egyél cukrot, szerintem az zuhant le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!