Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS! Ez minek a tünete? Kérem...

SOS! Ez minek a tünete? Kérem akinek volt már hasonló írjon!

Figyelt kérdés
Hirtelen szédülés( de nem jár eszméletvesztéssel), gyengeség, majd sugárban hányás, ezek után pedig izzadás és halálfélelem.....ezek lehetnek pánikroham tünetei vagy valamilyen szervi dolog van a hátérben????
2010. nov. 4. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem tipikusan pánikroham tünetek így együtt. Bár az ijedtség kiválthat pánikrohamot. Inkább valami heveny gyógyszermellékhatás, esetleg ételmérgezés. Infarktus is lehetne, de ne ijedj meg, mert erősödik a pánikrohamod, és bemeséled magadnak, hogy az. Inkább hívj mentőt (ne parázz!). Az ügyeletre ne menj, mert ott nem vizsgálnak meg normálisan.
2010. nov. 4. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
a pánikosok nem szoktak sugárban hányni. Ez valami más lesz.
2010. nov. 4. 20:54
 3/9 anonim válasza:
Én már olvastam olyanról, hogy a pánikbetegségnek ilyen tünetei vannak, úgyhogy szerintem ez sem kizárható...
2010. nov. 4. 21:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Mérgezésnek tűnik. Ha antidepresszánst szedsz, megesik hogy a hirtelen abbahagyás is kiválthat ilyet. Pánikrohamnál a félelem után hánysz, és inkább öklendezel.
2010. nov. 5. 06:24
 5/9 anonim ***** válasza:
én 2 hónapig szédültem,remegtek a kezeim,fájt a fejem...a háziorvosomat helyettesítette egy...hát mondjuk orvos,pánikbetegségre gondolt egyből-kiderült,hogy vashiányos vészegénységem és nyakcsigolya kopásom van-27 évesen...szóval esetelg érdemes lenne előbb a fizikai betegségeket kizárni....mert én azt tapasztalom,hogy nagyon sokszor elintézik az embert ezzel,meg hogy stressz...és ha nem?
2010. nov. 5. 09:48
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat....egyszer már volt ilyen a páromnak, és akkor tényleg valóban a stresszre fogták.....de most megint előjött ez a dolog....mindenképp elmegy orvoshoz....legalábbis remélem, mert sajna nem kisgyerek, hogy megfogjam és vigyem :(
2010. nov. 5. 12:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez több betegség tünete lehet. Érdemes kivizsgáltatni. Nem tudom, hogy a fenti rosszullét milyen gyakran jelentkezik, meddig tart, a szédülés milyen jellegű.

Nekem egy egyensúlyszervi betegségem van és a fenti leírás a pontos tüneteim. Sokáig nálam arra fogták, hogy talán rosszak az idegeim, de ma már egy otoneurológián (fülészet) kezelnek. Ha nem derül ki nektek, hogy mi lehet vegyétek számításba ezt a lehetőséget is.

29/F

2010. nov. 5. 13:17
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszodat! hát 2 évvel ezelőtt volt egy ilyen jellegű rosszulléte a páromnak, meg most. Olyan jellegű a szédülés(gyengeség), hogy össze is esik tőle, bár eszméleténél van, de most kb másfél óra múlva tudott feláálni addig feküdnie kellett....
2010. nov. 5. 18:01
 9/9 anonim ***** válasza:

És milyen jellegű a szédülése? Nem olyan mintha forogna, lebegne? És mikor jelentkezik? Nem helyzetváltoztatáskor? Mert velem pontosan az volt és először nálam is ráfogták a stresszre, aztán meg kiderült, hogy a fülemmel van baj. Sokféle fülbetegség jár amúgy ilyen tünetekkel, mert ott van az ember egyensúlyszerve. Én elmennék egy neurológushoz, de főleg egy fül-orr-gégészhez.

15/L

2010. nov. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!