Iszonyú sok gyomorsavval hogy szabaduljak meg a túlsúlyomtól?
Az elhízást és a túl sok gyomorsavat is a rossz táplálkozási szokások okozzák. Ha egészségesen kezdesz táplálkozni (természetesen most már kerülve azokat a dolgokat, amik savat csinálnak, pl. hagyma, kávé stb.), mindkét panaszod javul vagy meg is szűnhet.
Ha divatdiétát követsz vagy koplalsz, a helyzet csak romlani fog.
Nem vagyok kövér mégis sok a gy.savam kb fél éve,amióta étrendet váltottam,fogytam is és nagyjából helyre is jöttem.Saját magadnak tudod kitapasztalni mi az ami jó és mi az amit nem bír el a gyomrod.
Nekem a pirítós,kekszek,fehér húsok,hüvelyesek,és levesek jöttek be.Amiben sok zsír van pl.rántással készült levesek,ezektől csak rosszul voltam.
Ha fasírtot vagy rántott húst eszel jól itasd fel az olajat.
30% savasat 70% lúgosat ehetsz.Neten vannak jó kis táblázatok melyek azok az ételek amik lúgosak illetve savasak,próbáld átnézegetni,de mint írtam te is megtapasztalod majd mi az amit nem tudsz megenni.
Amit elfelejthetsz az a kávé(leghamarabb ez viszi fel a gy.savat és sokáig fennt is tartja,az alkohol illetve a dohányzás is idetartozik és a cukros szénsavas üdítők)
Ezekről én is lemondtam...
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!