Allergiás lehetek? Ha igen minek van a szezonja? Allergián kívűl még mi okozhatná ezt?
Figyelt kérdés
Lassan 17 éves lány vagyok Kb. 1 hónappal ezelőtt elkezdtem köhögni de a háziorvosom visszazavart az iskolába ne lógjak címszóval és itthon kezelt anya (neocitran,Acc200 ,tea stb) aminek hatására javult állapotom de még ígyis elég sűrűn köhögtem az elmúlt két hétben ez a köhögés felerősödött és a jobb oldalon mellem alatti rész elkezdett fájni mostmár anya is jött velem a háziorvoshoz ,hogy értse meg nem szimulálok a másfél hét itthonlét és gyógyszeres kezelés sem hozta meg a várt hatást így hát orvost válltottam szerencsére a röntgen nem mutatottki semmit ,hogy mellhártyagyulladás vagy tüdőgyulladás lenne most gyomorsav refluxxal kezelnek ,hogy nem-e az okozza a köhögésemet és a köhögés váltja ki a mellkasi fájdalmam de már ez sem segít pediglassan 1 hete szedem a gyógyszerem .2010. nov. 27. 22:47
1/1 anonim válasza:
Ez furcsa. Tehat legutakkal nincs baj az orvos szerint. A mellkasi fajdalmat valoszinu a kohoges okozza. De azt furcsallom, hogy az orvos nem kuldott tovabbi vizsgalatokra. En azt tanacsolnam, hogy menj vissza az orvoshoz es szolj, hogy nem segitett a gyogyszer es szeretned ha kuldene mas vizsgalatokra. Olyan nincs, hogy nem tudja es annyiba hagyja hadd kohogjel. Hiszen az nagyon faraszto es kellemetlen lehet. nagyon remelem, hogy hamarosan megoldodik es jo gyogyulast kivanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!