Időn túli (max 10 perccel) erős pozitív tesztet mi más
okozhatna, mint a HCG jelenléte?
Figyelt kérdés
Olvasok itt száradási csíktól kezdve szellemcsíkot.
Hiába is van időn túl egy teszt (persze nem napokkal,hanem ilyen max 10-15 percről beszélek),én úgy gondolom,hogy mivel az ott lévő anyag csak a HCG-vel lép reakcióba,mi más okozhatná?
És itt most erős csíkról beszélek,ami mondjuk időn belül szinte alig látszik,időn túl viszont olyanra erősödik,mint a mellette lévő.
2011. máj. 9. 14:08
1/6 anonim válasza:
Hamvas Ferenc doktor úr szokta erre mondani, hogy időn túli erős pozit még az ő vizeletéből is lehet tesztelni :)
2011. máj. 9. 14:11
2/6 A kérdező kommentje:
Ez jó,köszi! :-))
2011. máj. 9. 14:13
3/6 anonim válasza:
hat szerintem meg az pozitiv,mert ha tenyleg eros a masodik csik,az nem veletlen!! tesztelj meg egyet holnap reggel!! amugy en szurkolok!!
2011. máj. 9. 15:04
4/6 anonim válasza:
Corax időn belül negatív, időn túli erős pozi tesztem volt, mindenki azt mondta száradási csík... Nem várt előtt voltam 3 nappal , a többi teszt nega volt időn belül és időn túl, egyetlen egy teszt lett időn belül erős pozi az a Clearblue.... És itt van a pocakomban az időn túli pozitívom.... :) Szóval szerintem az időn túli erős pozitív az baba... Időn túl nekem erős pozim soha nem volt, amikor nem voltam terhes. Őrült tesztelő voltam, így van tapasztalatom. :)
2011. máj. 9. 15:09
5/6 anonim válasza:
én kábé millió tesztet megcsináltam de nekem sosem volt szellemcsíkos, időn túl viszont csak akkor lett egyszer csíkos, amikor terhes lettem. Aznap ez kétszer is megismétlődött. Utána két napra már pár másodpercen belül is megjelent.
off. nekem meg egyszer egy szülész nőgyógyász férfi mondta azt, arcán azzal a mosollyal amivel szeretik kiskorusítani a betegeiket, hogy a szülés nem fáj. aha. gondoltam, ha kiprésel egy grillcsirkét az orrlukán majd újra tárgyaljuk. Biztos, hogy Hamvas doktor úr jó szakember de az is biztos, hogy nem azt a női sorsot éli, aki ismeri a teszteket kívülről-belülről, mert megcsinált már szerencsétlen vagy ezret. ezért én az ilyen 'jópofaságokat' feleslegesnek tartom.
2011. máj. 9. 15:15
6/6 anonim válasza:
Nekem sose voltak időn túl sem pozi tesztjeim. Viszont nem olyan régen 3 teszt is pozit mutatott időn túl, az igaz, hogy halványan, de látszott a csík, anélkül hogy forgatnom kellett volna és rózsaszín volt. A dokim mégsem látott babát...tehát megállapította hogy nem vagyok terhes. Elfogadtam, hogy ez van, csak nem értettem a dolgot, hogy 3 teszt is így átverjen. Valószínű az időn túli halvány pozi az nem pozi, csak az erős pozi...De az utóbbi már amúgy nem is volt olyan halvány, de erősnek se mondható...mai napig látszik rajtuk a 2. csík. Kiváncsian várom, hogy most rendesen megjön-e a mensim...még 3 napom van addig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!