Mit csináljak ha kakálni kell és nincs a közelemben WC?
Figyelt kérdés
Légyszi normális válaszokat adjatok .2010. nov. 27. 18:42
2/8 anonim válasza:
megpróbálod visszatartani. ha nagyon nem megy, akkor keresel valami jó eldugott helyet(például egy bokrot). Ha ilyen sincs a közeledben, és tényleg annyira kell már hogy majd összefosod magadat, akkor a legjobb amit tehetsz az az hogy becsöngetsz valakihez és megkérded tőle hogy használhatod-e a mellékhelységét. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi.
nem vagyok olyan helyzetben most csak azért kérdeztem hogy mit kéne csinálni ha ilyen helyzetbe kerülnék
2010. nov. 27. 18:50
4/8 anonim válasza:
hát sztem csak egyet tehetsz, visszatartod :(
6/8 anonim válasza:
belefosol egy zacskóba,jól lezárod és a legkozelebbi kukába kidobod v ha nincs szemetes akkor elásodXD
7/8 anonim válasza:
Hát ha már nagyon nem tudod visszatartani akkor bekullantassz és úgy csinálsz mintha nem te lettél volna
8/8 anonim válasza:
Picit off, de 11-27 19:04-es: ezt a zacskós dolgot megcsinálta a kedves exem amúgy... csak ő nem sz*rral, hanem belepisilt, mert a távolsági buszon nagyon kellett neki. Aztán kidobta az ablakon (már bent járt a busz Bp.-en, valahol a Népstadion környékén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!