Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnák hamarabb elaludni?

Hogyan tudnák hamarabb elaludni?

Figyelt kérdés
Mindig forgolódok az ágyban, mert nem tudok elaludni. Volt olyan eset, hogy 1órát csak forgolódtam és még álmos sem voltam... Tudnátok mondani valami módszert amivel hamar elalszok?
2010. nov. 25. 19:30
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem több módszerem is van:

- tornázok egy kicsit (20 fekvőtámasz után már KO vagyok és bedőlök az ágyba)

- valamilyen meleg teát iszok (de nem feketét!!)

- előveszem az épületszerkezettan könyvem és azt olvasom (2-3 sor után már jön az ásítás)

nagymamám módszere: rejtvény fejtés

a módszerek közös elve: általában a forgolódást az okozza, hogy túl sok mindenen gondolkodsz, ha viszont 1 valamire koncentrálod a figyelmed, akkor ez megszűnik.

2010. nov. 25. 19:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Mézes tej (nyugtató) + meleg fürdő levendula cseppekkel + szoba kiszellőztetése + egy könnyű olvasmány, ami kikapcsol.

Tuti a hatás! :)

2010. nov. 25. 19:40
 3/7 anonim ***** válasza:
javítok: mézes LANGYOS tej
2010. nov. 25. 19:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, igen mostanában lefekvés előtt mindig sok mindenre gondolok. Lehet hogy ez a bajom.
2010. nov. 25. 19:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2010. nov. 25. 19:43
 6/7 dag válasza:

Én is ebben a cipőben járok!

Már hónapok óta csak 2-3 órákat bírok aludni!

Még az altató sem segít, bár nekem az orvos valami pszihés valamit magyarázott erre!

De rossz ez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010. nov. 25. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Fárasszátok le az agyatokat,és nem lesz erőd gondolkodni sem,hanem csak aludni akarsz majd.. :D
2010. nov. 25. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!