Már második napja fáj a fejem. Kinek fáj még?
Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 13:17
1/11 anonim válasza:
Nekem tegnap kezdődött, nem mindíg fáj. A szemem is fáj, meg kiszárad. Alig látok valamit.
2/11 anonim válasza:
Az időjárás okozza. Migrénes vagyok, épp most, ebéd után kellett már bevennem gyógyszert, mert éreztem, hogy ez már az a fajta fejfájás, amiből migrén lesz. Amúgy tegnap is fájt már, de nem "migréngyanúsan".
3/11 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül. Tegnap is fájt nekem is, én nem vagyok fejfájós, azért is csodálkozom. 50/N.
2010. nov. 25. 13:27
5/11 anonim válasza:
nekem tegnap is , meg tegnapelőtt is fájt. ma csak hasogatott kicsit.
azt hiszem nekem is migrénesek a fejfájásaim.
6/11 anonim válasza:
Nekem is, és a barátomnak is nagyon fáj, már napok óta... van, hogy a szemem, nekem is. Elég zavaró... 18L
7/11 A kérdező kommentje:
mindenkit felpontoztam.
2010. nov. 25. 20:36
8/11 Kriszti83 válasza:
Szerintem front van. Nekem ilyenkor fáj a fejem és most tegnap óta a szemem is. Jobbulást MINDENKINEK!
9/11 anonim válasza:
Nekem is fáj tegnap délután óta. Már mindent kipróbáltam, többféle gyógyszer 6 óránként, gyömbéres limonádé... semmi változás. Szenvedek...
Nekem melegfrontkor fáj, és tegnap azt írták, az lesz.
És meg is jött.
10/11 A kérdező kommentje:
jobbulást.
2010. dec. 1. 16:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!