Ha megjelent a második csik és fáj a fejem az nem jelenthet rosszat?
Szia
a fejfájás a terhességgel néha sajna együtt jár a hoprmonális változások, vérnyomás válltozás miatt. Ha tudod mérd meg, nekem amikor nagyon alacsony volt akkor fájt az elején egy pohár kóla segített, abban kis koffein adag van ami elég volt, de a babónak még ne árt.
Gratulálok a második csíkhoz :D 26hetes KM
Szia!
Nekem is +tesztem volt/voltam dokinál is/,másnap fájt a fejem,nagyon.2nap múlva elment a baba:(
Remélem neked nem így lesz!Drukkolok:)
Szia!
Ne rémülj meg, az hogy másnak elment a baba és előtte fájt a feje, még nem ok-okozati összefüggés, egyébként a védőnő is rákérdez, és mondja is hogy a terhesség elején sokszor fáj az ember feje. Egyébként a tünetek mindenkinél más és más, és az intenzitásuk is különböző. Én az egyik újságban olvastam, hogy fontos kérdésekben szakemberhez fordulj tanácsért és ne fórumozó kismamákhoz, anyukákhoz, akik csak pár hónappal járnak előtted, teljesen más kórelőzménnyel, testalkattal. Ahogy egy megfázást valakit teljesen ledönt a lábáról, más pedig meg sem érzi. Én is mindíg orvostól, védőnőtől kérdezek, és teljesen elképedek, amikor itt nagyfokú ostobaságokkról írnak. Írd össze a kérdéseidet, úgyis nemsokára mész a dokihoz. Én 5 nap késés után teszteltem pozítivat, és rögtön hívtam a dokimat, aki akkor mondta hogy mit csinálja, mit ne szedjek és milyen vitamint szedjek azonnal, és adott időpontot UH-ra.
19 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!