Meddig tart egy "komolyabb" megfázás?
Figyelt kérdés
Kb szombat óta sz*rul vagyok, ma reggel 38 fokos lázzal ébredtem (most is 37,5), nem érzek szagokat/ízeket, nagyon köhögök, bedugult az orrom + mindenhol érzékeny a bőröm. Hány napig tart egy ilyen megfázás? (Életemben kb egyszer sem voltam ennyire náthás, csak azért kérdezem.)2010. nov. 22. 15:07
1/5 anonim válasza:
1 hét. De bizti sima nátha, nem pedig influenza? Amúgy az influenza is 1 hét gyógyszerrel. Gyógyszer nélkül 7 nap.
2/5 anonim válasza:
1 hét. Ha magasabb lázad lesz, vagy 1 hét alatt sem múlik el teljesen, doki. (Én már most elmennék.)
A bőrérzékenység gyanús. Lehet, hogy valami súlyosabb lesz belőle. Szerintem előzd meg, menj dokihoz.
3/5 anonim válasza:
Ha az a tipikus "mindenem fáj, és vonz az ágy", akkor inkább influenza. Akkor is érdemes dokihoz menni...
4/5 anonim válasza:
Ha influenza akkor több hét is lehet. Egyik rokonom kézfogással átvett fertőzéssel több mint 1 hónapig küzdött.
Tünetek: orrfújás, tüsszentés,rossz közérzet.
Ajánlhatok: fokhagymás pirítós, meleg tea,pihenés.
5/5 anonim válasza:
Ma kereken 2 hónapja, hogy beteg vagyok. Nyertem?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!