Száraz kirepedezett kézre mi lehet a megoldás?
Nem vicc: kenj rá vastagon éjszakára disznózsírt, és húzz kesztyűt. ez beválik. csináld kúraszerűen akár több hétig. vagy ha nagyon ódzkodsz a zsírtól, szerezz be gyógyszertári glicerint, és ugyanúgy húzz kesztyűt éjszakára.
esetleg még kipróbálhatod a szarvasfaggyút, ezt amúgy kirepedezett sarokra szokták a lábnál használni.
komolyan sérült, repedezett kezekre mit sem érnek a sima kézkrémek. annyi értelmük van, hogy pár percig csökkentik a száraz kezed diszkomfort érzetét.
En csakis vaselinnal kenem amikor ennyire kivan szaradva a kezem vagy a sarkaim esetleg a szam.
A vaselinnal jo vastagon kend be ejjelre, hidd el helyrejon. Patikaban, Dm-ben, Rossmann-ban keresd!
szia! Nekem is ugyanez a problémàm, a kezem sokszor volt katasztrofàlis àllapotban.
Amit én csinàltam vele: szerezz be édes mandulaolajat és este jo vastagon kend be vele a kezed, nem lesz egy kellemes érzés, de a célért mindent :), majd huzz rà kesztyut.Az uram mindig rohog, hogy hàloingben, téli kesztyuben alszok, de màsnap nagyon finom lesz a borod.
Szia!
Babapopsikrém! Neogranormon, Sudocreme (mi most ezt használjuk), Bepanthen. A vörös, kirepedezett bőr 2-3 nap alatt rendbe jön. Éjszakára mindenféleképpen, de akár nappalra is bekenheted a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!