Gyomorprobléma, avagy segítenek e rajtam az alábbi gyóygszerek? Vagy esetleg van e valakinek hasznos tanácsa a problémámra, a többi lent!
Figyelt kérdés
Egy olyan gondom van, hogy a gyomrom állandóan émelyeg, telítettségérzetem van, és néha elég erős hányingerem is. Azonban némely esetekben egy büfögéstől sokkal jobbna érzem magamat, mert érzem, hogy a fölös levegő kijött belőlem. Orvos szerint a gyomorszájammal lehet gond, vagy esetleg savtúltengésem van, de gyógyszert nem ajánlott. Ezért azt szeretném tőletek kérdezni, hogy az Espumizan, vagy esetleg valami gyomorégés elleni gyógyszer segíthet-e rajtam szerintetek? Mert már rémesen unom hogy állandóan roszul vagyok kb.2010. nov. 10. 17:42
1/2 anonim válasza:
Az Espumisan nem gyomorégésre van, és nem csökkenti a telítettség érzést sem.
Menj vissza a dokihoz és szólj neki, hogy írjon fel neked ezekre gyógyszert! Gyomortükrözés után tudnak felírni hatékony gyógyszert, bár ezt valószínű mondta az orvos is.
Gyomorégésre számtalan vény nélkül kapható gyógyszer létezik, igaz nem túl jó hatékonysággal, de ebben a patikusok biztos készséggel segítenek.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, valószínű, hogy gyomortükrözés lesz a vége :(
Az valami rémes egy eljárás, de hát inkább egyszer az mint az állandó rosszullét
2010. nov. 10. 18:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!