Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szed itt valaki bisoprolol-t ?

Szed itt valaki bisoprolol-t ?

Figyelt kérdés

Felírta az orvosom nebivolol helyett mert az nem nagyon hat, de félek elkezdeni.

A betaloc nagyon levitte a pulzusom 40-re, szóval nem tudom ez is le fogja-e nagyon. A nebivololtol olyan 55-70 között van viszont a kiugrások még mindig megtörténnek (150-170)

2,5mg-ot kellene szednem. Az alap pulzusom ülve van amikor 65 gyógyszer nélkül.

tegnap 20:24
 1/9 anonim ***** válasza:
5 mg-os Bisoprololt szedek, naponta 1x. Én is kiugrásokra kaptam, nekem bevált, évek óta szedem. Normál esetben sokszor a 60-at sem érte el a pulzusom, de ha kiugrott 120 fölött is volt. A vérnyomásomat is egyenletesebben tartja.
tegnap 20:34
 2/9 anonim ***** válasza:
2,5 mg nem olyan sok. Most mi van akkor, ha szeded? Csak akkor derül ki, jó-e neked.
tegnap 21:12
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi ! Lehet megpróbàlom.

Éhgyomorra mennyi idő mire elkezd hatni ? Ha a másikat reggel szedtem ezt is reggel szedjem ?

Kitart rendesen 24 órán át a hatása ? A nebivobol reggelente nem nagyon hat sajnos és ilyen 110-es pulzussal készülődök össze munkába.

tegnap 22:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Évek óta szedem, 5 mg-ot, jó. Átlag 100as pulzusra kaptam, így kb. 70-80.
tegnap 22:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Concort szedek, az ugyanaz
tegnap 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

Reggeli után beveszem, és folyamatosnak érzem a hatását. Tehát nem érzek olyant, hogy elkezd hatni, mert állandó a hatása, és kitart 24 óráig.

tegnap 22:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi ! És neked mennyi kb. tőle a nyugalmi pulzusod ? Nekem alapbol ilyen 65 volt mielőtt ez az egész elkezdődött. Szóval izgulok, hogy ez is leviszi a 40 aljára mint a betaloc gyorsfelszívódású hatása, csak ezért izgulok kipróbálni.
tegnap 22:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. 55 körül szokott lenni a pulzusom, és nem éreztem mellékhatást.
tegnap 22:25
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, tuti beveszem holnap reggel ! :)
tegnap 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!