Hány órás hatása van a Bisoprololnak?
Figyelt kérdés
24/f vagyok. 10 éve szedem ezt a gyógyszert. Naponta 2x1 tablettát. Bisoprolol ratiopharm 5mg és kapok mellé Atorcombo 10/10mgot reggel 1x naponta.jún. 4. 21:43
1/11 Ypszilon1980 válasza:
Azt nem tudom, de miért kérdezed? Valami nem stimmel? Próbáld ki a Bisoprolol Sandoz-t a Ratiopharm helyett, az jobb.
2/11 A kérdező kommentje:
Sandozból 5mg nem megy kozgyogyra csak a 10mgos. A ratiopharm meg megy kozgyogyra.
jún. 5. 06:06
3/11 Ypszilon1980 válasza:
Elfelezed akkor. De szerintem 10 év után már felül kellene bírálni, és talán másikra cserélni, ha ez valamiért nem jó, bár még mindig nem írtad le mi a bajod vele. Nem akarok pénztárcádban turkálni, senkiében sem, de én a Bisoprololt 5mg veszem 230Ft-ért., ebből neked 2 kell akkor havonta, 500Ft. kb.
4/11 A kérdező kommentje:
;))) persze igazad van, de nekem jobb a KGY.
Egyébként a pulzusom 60-65 így hogy 2x5mgot szedek. Mikor 1x5 mg-ot szedtem akkor este már 85 volt de így hogy 2x szedem csak 60-65 ;)) azért kérdeztem hogy Hany órás a hatása
jún. 5. 10:20
5/11 Ypszilon1980 válasza:
Hát nekem a kardiológus azt mondta, hogy reggel szedjem, akkor úgy délutánig nekem hat, akkor 65-85 a pulzus, ha dolgozom is, rohanok. Este azért már 6kor be kellene vennem másikat szerinte, de otthon már pihi van, szóval nem szoktam és marad a 85 körüli, néha felmegy 100ig,de az ritka, heti 1x kb. Szóval a tied azért jó így szerintem.
6/11 anonim válasza:
Megkérdezhetem aki a sandozt ajanlotta miven jobb, uaz a hatoanyag, mas a gyarto. Nem vitatkozni akarok, tenyleg erdekel, a ratiopharmot egy idoben nem lehetett kapni, attertem a sandozra es mindenki azt mondta uaz.
7/11 anonim válasza:
En a bisoprololt reggel szedem.( utolsó)Este mast.
8/11 A kérdező kommentje:
7# este mit szedsz?
okt. 5. 04:02
9/11 anonim válasza:
Normadipin. Viszont epp fel akartam tenni egy kerdest kulon topikban.
10/11 anonim válasza:
Azt vettem eszre, hogy mostanaban idegesebb, stresszesebb vagyok. Nalam igy kezdodott. Teljesen veletlenul derult ki. Evekkel ezelott. Erre megmertem a vernyomasomat tegnap es ma mar 1-2 napja szedulok reggel. A ket mert ertek kozott van kb. 20 kulonbseg. Viszont tegnap ebredeskor bal kar 147/85((pontosan nem emlekszem)jobb ott norm tartomany pulzus asszem 70 alatt.Ma is volt kulonbseg bal 136/85, jobb 126/80 korul ez mar jobb ertek pulzus magasabb, nem tudom mar mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!