Mitől van ez az izzadságszag szinte mindig? (Nő) Lent...
Sziasztok!
Esetleg valami ötlet ellene?
35 fölötti nő vagyok.
Mindig is izzadós voltam a hónaljamnál, de nem volt szaga.
Természetesen használok dezodort, soray-t, azokból is 100 fajtát próbáltam. Csak pamutcuccokat hordok. Bő ujjú pólót, vagy pulcsit. Legtöbbször a kabát alatt is csak póló van, egyrészt nem vagyok fázós, másrészt félek a szagoktól.
Most akkor is érzem magamon, pólómon ezt a kellemetlen szagot, ha otthon vagyok 22 fokban, rövidnadrágban, meg pólóban.
Elmegyek a barátnőmhöz, már félek levenni a kabátot, kardigánt, mert a pólóm büdi és előző nap volt kimosva, direkt azért.
Ismerősökhöz is megyek, persze ugyanez. Ha megszagolom magam, érzem a szagot.
Hordok magamnál illatositó cuccokat, de a szagos ruhára hülyeség ráfújni.
Voltam dokinál, mert a covid óta jobban is izzadok, a fejemen is (ami szintén nagyon kellemetlen nyáron). Pajzsmirigyem rendben van.pesig azt "reméltem" ez az oka és lehet valamit tenni ellene?
Régebben ilyen antisudoricát, vagy mit, kentem magamra, egy ideig jó volt, pár hétig, utána semmit nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!