Már három napja szédülök és úgy látszik nem akar szűnni, vajon mi bajom lehet?
Figyelt kérdés
Egész nap szédülök hol jobban hol kevésbé, ha hirtelen felállok elkezd remegni a kezem a lábam és le kell ülnöm hogy ne essek össze. A melegvízben is kiver a víz és elkezdek remegni és furán látni.tegnap 19:21
1/10 anonim válasza:
Ennyi alapján csak tippelni lehet max. Nem vagy lázas? Napi folyadékbeviteled és étkezésed megvan? Jól szoktál aludni? Egy orvoshoz mindenképp menj el ha eltudsz.
2/10 anonim válasza:
Akkor a holnapi, vagyis 4. napon elmész a háziorvoshoz. Elképzelhető, hogy továbbküld neurológushoz.
Vérnyomás? Alvás? Gyógyszerszedés? Stressz?
3/10 anonim válasza:
Ez nálam is megvan. Szorongás, stressz okozza nekem.
4/10 A kérdező kommentje:
Vérnyomásom elvileg rendben van, sőt néha alacsony is,mostanában kevesebbet iszom de eszek és iszok is renedesen. Jelenleg nincsen semmi olyan dolog ami szorongást vagy stresszt okozna. Pont ezek miatt nem értem hogy miért vagyok rosszul.
tegnap 19:46
5/10 anonim válasza:
Bármi lehet, akkor orvos kell, de az alacsony vérnyomás és a vízhiány is okozhatja. Nincs a környezetedben vírusfertőzött beteg?
6/10 anonim válasza:
Egyik családtagommal is ez volt!
Fül-orr gégészeten kötött ki végül .Majd kiderült,hogy BPPV áll a háttérben. Ami egy jóindulatú, rövid ideig tartó szédüléses roham, amelyet a fej pozíciójának megváltozása vált ki, és a belső fülben lévő otolitikus kristályok elmozdulása okozza.
De természetesen számos más oka is lehet a szédülésnek
7/10 anonim válasza:
A tartós szédülés és gyengeség utalhat vérnyomásproblémára, vércukorszint-ingadozásra, kiszáradásra vagy akár fül- és egyensúlyszervi gondokra. Fordulj mielőbb orvoshoz a pontos kivizsgálás érdekében!
8/10 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm a válaszokat akkor úgy látszik hogy nem fog magától elmúlni valószínűleg.
tegnap 22:53
9/10 anonim válasza:
Neurológiai eredetű, mérget merek rá venni.
Lehet hogy nem vagy stresszes, de tudat alatt mégis csak működik valami.
10/10 anonim válasza:
Én meg épp 3 napja xarul alszom. Szerintem a telihold miatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!