Hogyan tudnék ezen változtatni?
Figyelt kérdés
Sok-sok év után híztam végre 4kg-t, sosem tudtam akármennyit ettem, a szüleim is ilyenek.
Most a nyáron home office munkám volt, de a télre kijöttünk az osztrák munkahelyünkre ahol felszolgáló vagyok. Sajnos kevesebbet eszek és iszok mint amennyit szaladgálok, így valószínűleg kalóriadeficitben vagyok amitől most vissza fogytam 3kg-t. Nagyon nagyon el vagyok keseredve. Hogyan lehetne ezt visszahozni? Az a baj mivel délután 2-től dolgozok hajnal 1-ig ezért nagyon rendszertelenül eszem meg későn is kelek. Így tudna nekem segíteni valaki hogy hogyan étkezzek így is helyesen?
ma 01:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!