Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet tenni ez ellen?

Mit lehet tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Rettentően rosszul vagyok a reggeli keléstől. Ha korán reggel kell keljek, már pedig kell, mert a munkahely meg a többi kötelezettség nem vár meg, szabályszerűen rosszul vagyok fizikailag. Nem értem más hogy csinálja. Nem bírok korán reggel kelni, pedig időkihasználtság szempontjából jobb lenne, de egyszerűen nem megy. 7, fél 8 a legkorábbi időpont, amikor már jobb, és nem érzem magam annyira mosott szarnak. És ez már késői időpont, a munkába se tudok így rendesen beérni. Főleg ha csinálnék még munka előtt valamit. Edzés például.

Ez független az esti lefekvéstől, 5kor, 6kor vagy korábban hiába akarnék kelni, egyszerűen nem megy. Mindegy mennyit alszok. Annyira dühít, közben meg lehoz az egész az életről. Szerintetek elkéne menjek orvoshoz? Lehet ez valami betegség jele? Komolyan tanácstalan vagyok. Nálam sajnos ez nem elhatározás kérdése, fizikailag rosszul vagyok. Nem megy. Sose ment. Emlékszem gyerekkoromban amikor korán kellett óvodába, iskolába menni, mert a szüleim is mentek dolgozni. Ott is ugyanez, emlékszem anyum is sokat veszekedett velem, hogy hisztizem pedig nem szándékosan csinálom. Fájnak a porcikáim, a gyomrom, a fejem, az egész testem nem tudja kezelni, ha erőszakolom. Fejben meg hagyjuk is, csak nézek ki és vegetálok. Egyetem alatt jobb lett, kicsit szabadabb lett a napirend. De pl. középiskolában is rendszeresen késtem 15 perceket reggel. Már így ismertek.

Annyira rossz, pedig szedek vitamint. De mintha egy csőd lennék.

ma 07:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Most mennyi idős vagy, milyen magas, hány kg? Talán annak lehet köze ehhez.
ma 07:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Lányom ugyanilyen, mint Te, neki még pluszban hányingere is volt suliidőszakban amikor kelni kellett.

Valahol olvastam egy cikket, hogy nem véletlenül van az, hogy valaki éjjeli bagoly vagy hajnali pacsirta, mert "anno az ősidőkben" is fel volt osztva a törzs tagja között, hogy kik voltak, akik éjjel őrködtek, aztán kik voltak akik reggel váltották őket - vagy már egészen korán kimentek a vadak után vagy bogyót gyűjteni. Hogy ez áltudományos bullshit-e, nem tudom (bár gyanítom, hogy az) :D de amúgy jól hangzik. :D

ma 08:54
 3/4 A kérdező kommentje:

165-167 cm és 53 kg

24 éves vagyok

A bmi indexem rendben van, azt már néztem.

ma 08:55
 4/4 A kérdező kommentje:
Remekül hangzik, pedig nem az éjjeli őr/ biztonságiőr az álommunkám.
ma 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!