Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet tenni az állandó...

Mit lehet tenni az állandó fülsípolás ellen?

Figyelt kérdés

Évek óta sípol a fülem. De egyre hangosabban azt veszem észre sajnos.

24 éves vagyok mégcsak és ha nincs semmi zaj semmi nem nyomja el olyan erősen hallom a sípolást, hogy az már nagyon bántó. Anno voltam fül orr gégésznél volt hallásvizsgálat azt mondták jó a görbe ami kijött. Mostanában viszont már annyira sípol és éles sípoló hang.

Valakinek segített valami?

máj. 9. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:

A te korodban meg kellene keresni a kiváltó okot.

Én már öreg vagyok -nekem sem tudják mitől van fülzúgásom- napközben valami zaj mindig van, akkor nem nagyon zavar, este meg halkan megy a tv, arra alszom el, aztán az időzítő kikapcsolja, de akkor már alszom.

Te viszont ne hagyd annyiban, keressék meg az okát. Ne elégedj meg annyival, hogy valamit gondolnak, azt megnézik, ha rendben van, akkor mehetsz. Attól, hogy jó a görbe neked még sípol a füled! Keressék meg, hogy mi a baj!

máj. 9. 18:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Tinnitus a neve, nincs rá gyógymód.. nekem is sípol, stressztől
máj. 9. 18:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
M.on ehhez kevés az SzTK orvosok tudománya.
máj. 9. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
1. Milyen kiváltó okot? A fülsípolás döntő része nem is a fülben, hanem az agyban keletkezik, mit csináljanak azzal?
máj. 9. 20:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha sokat hallgattál fühallgatóval hangosan zenét az is okozhatja.
máj. 10. 10:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Szite soha
máj. 10. 12:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Ilyen fiatalon ne törődj bele, hogy sípol, keressék meg az alapproblémát. Azt kell kezelni, és akkor elmúlik. Magas vérnyomás, rendellenes csontkinővés a fülben, hallóideg jóindulatú daganata, nyakcsigolya probléma, ezek és még sok egyéb okozhatja.
máj. 10. 12:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is sípol már 1,5 éve. Neked még sípol?
aug. 25. 02:57
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Meghót nm kell a seggire fót
aug. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!