Már egy bizonyos ideje okoz némi fejtőrést az alábbi tünetek de nem csak nekem, az orvosoknak is. Szempillahullás, fülsípolás ami leginkább este 19-20:00 után jellemző, puffadás, hideg ujjak a végtagjaimon?
állandó fázékonyság, izomrángás ami szintén este jellemző, de van hogy délután is és testszerte van. Tenyérszárasság de mint állat. Esetleg van valami ötletetek?
lehet hogy a vérem ph-ja kissé átment savasba ami igencsak lehetséges mert érzem hogy valami nincs rendben a véremmel már csak a gyakori fejfájások miatt is ami szerintem a tul sok gyomorsavnak köszönhető, és ebből adódhat vitamin hiány egyébként volt vérvétel és d vitamin hianyom van. a minimum 20 helyett nekem van 13 és a 20 tényleg csak a minimum határ. a normál az 30 és afelett..
"lehet hogy a vérem ph-ja kissé átment savasba ami igencsak lehetséges"
Akkor már a hullaházban lennél! HA a véred Ph-ja egy tizedet változik, akkor már igen komoly problémáid lennének, azaz a kórházban kötnél ki eszméletvesztés miatt!
Szerintem egyetlen bajod van/lehetséges, ez pedig a hipochondria!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!