Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet tenni stressz...

Mit lehet tenni stressz okozta hasmenés ellen?

Figyelt kérdés
Próbáltam már mindent az ég világon, de semmi nem vált be. Voltam dokinál azt mondta semmi bajom és, hogy szedjek rá szén tablettát majd nagyot nézett amikor közöltem vele, hogy nem igazán segített az sem. Esetleg valakinek valami jól bevált módszere?

#stressz #hasmenés #Stressz miatti hasmenés
ma 18:16
 1/3 anonim válasza:
100%

Változtass az étrendeden, egyél több banánt.

Vagy tudom hogy nehéz (mert én is sokat stresszelek) de próbálj kicsit nyugtatni magadon.

Vagy igyál gyógyteákat amiknek van valami nyugtató hatása.

Esetleg pszichológus?

ma 18:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy a stressz okozza? De ha az, akkor nyilván a stresszt kell megszüntetni, és eltűnik a hasmenés.
ma 18:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ment a hasam vagy fostam tobbszor egy nap. Volt hogy kerdeztem magamtol hogy vagyok meg eletben hogy szivja fel a tapanyagokat, asvanyokat a belem. Hat pszichiatriai dolog lett belole, mai napig fosok de legalabb tudom a kezelest hala egnek es 200 ft kell a ~3500 ~4000 forint helyett egy rohadt hasfogora.
ma 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!