Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hol vannak betegek a környezet...

Hol vannak betegek a környezetben?

Figyelt kérdés
Mert a média ezt harsogja, de mi nem ezt tapasztaljuk. Ti hogy látjátok, nálatok sokan betegek? Milyen tünetekkel?

jan. 9. 12:45
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
18-19 ja hát ha még hidrid, HO stb is van akkor meg mire fel megy be vki betegen. Amúgy nálunk pont semmi ilyen nincs ezért az is aki kb munkaképtelen az is szükségét érzi annak, hogy bejöjjön.
jan. 10. 09:38
 22/23 anonim ***** válasza:

Egész családom beteg. Hetek óta. Nagyon lassan gyógyulunk. Én antibiotikumot szedek, mert 2 hét alatt semmit nem javult az állapotom. Torokfájás, rekedtség, nátha. Valakinek nem múló köhögés.

A covidból már többször kijöttem gyógyszerek nélkül pár nap alatt, de ehhez kevés vagyok. Nem tudom milyen vírus lehet ez, de nagyon makacs.

jan. 11. 02:19
 23/23 anonim válasza:
Nekem 1 hete annyira fáj a torkom és a fülem, hogy folyamatosan fájdalomcsillpítót szedek. Javul ugyan, de kegyetlen szar, aludni se tudok rendesen 6 napja. Köhögés, láz nincs.
jan. 13. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!