Hol vannak betegek a környezetben?
Figyelt kérdés
Mert a média ezt harsogja, de mi nem ezt tapasztaljuk. Ti hogy látjátok, nálatok sokan betegek? Milyen tünetekkel?ma 12:45
1/20 anonim válasza:
Az én környezetemben sok beteg van, láz és megfázásos tünetek
2/20 anonim válasza:
Minden második ügyfelem beteg, én tüdőgyulladásból lábadozok...
4/20 anonim válasza:
Felénk is minden 2-3. ember beteg valamilyen felsőlégúti szarral
5/20 anonim válasza:
Mifelénk is sokan. A napokban hivatalos ügyet kellett ubntéznem, de hagytam a fenébe, mert iugen sokan láthatóan eléggé betegek voltak.
Január mindig az influenza, nátha hónapja. Nem pedig valami összeesküövés elmélet, amiből 50 millió van. Rosszabb, mint egy 100 évvel ezelőtti falusi néni babonái.
6/20 A kérdező kommentje:
5 igén is pont kifordultam ma a hivatalból, mert annyi köhögős ember volt ott. Ráadásul bölcsiben is sokan betegek, ki tudja meddig tart ez...
ma 13:00
7/20 anonim válasza:
Nálunk szerencsére most kb senki (sulikban, munkatársak, barátok, szomszédokra értve) - de a december húzós volt.
8/20 A kérdező kommentje:
1 hát igen, meg az sem mind1 hogy láz vagy csak megfázás
ma 13:01
9/20 A kérdező kommentje:
7 nálatok mi tombolt?
ma 13:01
10/20 anonim válasza:
Én éppen beteg vagyok (pár napja kezdődött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!