A BIOS vernyomas meron mert ertek 147/82 a masik meron a physio logic vernyomas meron Pedig 125/71 et mertem fogalmam sincs Melyik markaju mero pontosabb?!
Figyelt kérdés
dec. 28. 23:45
1/5 anonim válasza:
Ismételd meg a méréseket holnap reggel, kora délután és este, nyugalmi állapotban, egymás után kétszer. Az első érték már olyan, hogy orvoshoz kell fordulni vele. Szóval ha hasonlókat mérsz, menj el hétfőn hozzá és kérd meg, hogy mérje meg ő is.
2/5 anonim válasza:
Melyikkel mértél másodszor? Ha az az alacsonyabb, akkor csak az egyikkel csinálj három mérést két perces időközökkel.
Ha csak úgy hirtelen lehuppanunk mérni, akkor az első mindig magasabb lesz, mint 2 vagy 4 percnyi pihenés után.
3/5 A kérdező kommentje:
Pyhso logic-al mertem masodszor meg! A bios/sal mindig magasabbat merek most mertem meg a bios 143/76 , a logic meg 128/74 valamelyik Biztos hogy nem pontosan mer es gyanitom hogy a bios
dec. 29. 01:08
4/5 A kérdező kommentje:
Masodik meresem a logical 117/72
dec. 29. 01:10
5/5 anonim válasza:
Ha hármat mérsz ugyanazzal, az első mérés nem számít, és a második, harmadik átlagát kell feljegyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!