Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napi 4 liter víz fogyasztása,...

Napi 4 liter víz fogyasztása, jó hatással lehet az egészségre, közérzetre? Esetleg ez a mennyiség már sok?

Figyelt kérdés
tegnap 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A sok is ártalmas,főleg télen.
tegnap 22:33
 2/10 anonim ***** válasza:
24%
Nem sok, szerintem pont jó. Imádkozz Istenhez, hogy egészséges legyél, és Isten segíteni fog.
tegnap 22:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Sok
tegnap 22:43
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha sokat sportolsz, és izzadsz, meg jókora méretű ember vagy, akkor nem túl sok. Nekem például az lenne, de ilyenkor télen lehet neked is. Károsnak még nem káros ekkora mennyiség, csak felesleges.
tegnap 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:
21%
Fontos a sok folyadék fogyasztása, egészséges módon. Vagyis víz, vagy gyümölcslé legyen. És imádkozni kell sokat Istenhez, mert Isten mindig segít!
tegnap 22:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Átlagos életvitel mellett túl sok.
tegnap 22:56
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Ha 90 kg vagy, akkor megfelelő. Ha 60, akkor érdemes lehet megnézetni a cukrodat.
ma 08:34
 8/10 anonim ***** válasza:
Kicsit sok, ha mellette nem végzel olyan melót, sportot, ami durván leizzaszt.
ma 11:08
 9/10 anonim ***** válasza:
4l víz elfogyasztása, megfelelő mennyiségű nátrium pótlás nélkül, olyan embernek aki sportol különösen veszélyes, izzadás során nem csak vizet veszítünk hanem nátriumot is. Ha nem sportolsz, a 4l víz egészségtelen megfelelő mennyiségű nátrium pótlás nélkül.
ma 11:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem azt javasolták az IBS-em miatt, igyak legalább 3 liter vizet naponta.

Próbáltam, de állandóan pisilni jártam...ez különösen munkahelyen volt probléma.

ma 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!