Minek írtak fel gyógyszert és miért ?
Figyelt kérdés
Képzeljétek! Ma néztem az egészségablakot.. pénteken 12.20-án felirtak nekem 2 havi vérnyomáscsökkentőt reggeli és esteiből is . Pedig nem is kértem hogy írjanak fel. Nagyon furcsa.tegnap 18:56
2/10 anonim válasza:
#1: azt mondta, hogy az ő gyógyszeréből írták, még azt is tudja melyik a reggeli és esti
3/10 anonim válasza:
Szerintem azért, mert egy csomó ember épp ünnepekkor jön rá arra h jajh, elfogyott a gyógyszerem. Megelőzendő h mászkálnod kelljen az ügyeletre, felírták tartalékba.
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves gesztus volt tőlük! Még ilyen nem történt !
tegnap 19:53
5/10 A kérdező kommentje:
Reggel Covercard Plus 5/1.25 /5 szedem , este pedig coverex 5mg .. van még itthon annyi hogy elég január 20-ig. De ha már felírták ma ki is váltottam!
25/ F
tegnap 19:58
6/10 anonim válasza:
Rendben vannak a vérnyomás értékeid? Mennyi volt gyógyszer nélkül? Mióta szeded ezeket?
7/10 A kérdező kommentje:
Szia kedves 6-os! Már gyerekkorom óta hypertóniás vagyok. 14 évesen lett magas a vérnyomásom.. akkoriban Coverex As 5 mg kaptam rá reggel 1x.
6 év múlva , azaz 20 évesen feljebb szökött a vérnyomásom. A Coverex As 5mg -ot meghagyták be tették esti gyógyszernek. Reggel pedig írtak Covercard Plus 5/1.25/5mg! Azóta 122/75, 119/73, 128/81 körüli.... Utoljára kb fél éve mértem nyáron valamikor akkor 115/70 körüli volt. Nem mérem csak ha nem jól érzem magam. Persze gyógyszert reggel 7 kor beveszem. Estit pedig este 6 körül.
tegnap 20:25
8/10 A kérdező kommentje:
Ja és anno 14 évesen gyógyszer nélkül 155/100 , 160/ 95 ...
tegnap 20:26
9/10 Ypszilon1980 válasza:
Elnéztek talán valamit. Lehet legutóbb valami miatt csak 1 havit írhattak fel és most lett aktuális a többi 2 adag.
10/10 A kérdező kommentje:
Múltkor is 2 havit írtak mindig annyit irnak:)
tegnap 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!