A lányomnak sumetrolimot írtak fel felfázásra, és nagyon félek mióta átolvastam a betegtájékoztatót! Mi a véleményetek erről a gyógyszerről? Azt olvastam, hogy halálos kimenetelű mellékhatása is lehet! Azóta rettegek! Kell félnem?
felfázás=e coli bakteriális fertőzés. nekem is volt summetrolimot írtak, de én elvből nem szedek be antibiotikumot már 10 éve! ehelyett ezüstcsepp (ezüstkolloid) kúrát csináltam 2 hétig.
utána már nem volt kimutatható a baci a vizeletemben.
naponta 2x egy-egy kávéskanál ezüstcsepp, esetleg még c vitamin és tuti a gyógyulás! jó egészséget!
Jaj a sumetrolim nagyon rejtélyes orvosság :)
Én mióta élek azt írt fel mindig a körzeti ha megvoltam fázva.
Sokszor az ujjaim bevoltak püffedve. fájt a fejem tőle stb.
Hány éves a lányod.? ha még kicsi nem kéne szednie mert eléggé veszélyes tényleg.
18/F
Utsó! Magadat kezeld, ahogy akarod, másokat viszont nem szép megkárosítani! Ha valaminek lehet szövődménye, az az ezüstkolloid! Ugyanis bármennyire hihetetlen, ez méreg!
Sumetrolim nagyon régi, jól bevált antibiotikum, nyugodtan szedje a lányod! A kezeletlen hólyaghurutnak sokkal súlyosabb következményei lehetnek, ha felszáll a vesékre.
Ahogy az első válaszoló írta, ha 1 millióból 1 ember is tapasztalta, akkor is rá kell írni a papírra, még ha nem is a gyógyszertől volt.
Ha allergiás vagy a gyógyszerre, akkor nem szabad bevenni. A püffedés allergiás folyamat. Minden gyógyszernél előfordul.
A kezeletlen gyulladás viszont egy nőnél okozhat veszélyes szövődményeket! (pl vesemedencegyulladás, petefészekgyulladás)
A 22.12es válasza az ezüstkolloidos válaszadónak ment.
Nem nekem
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!