A lányomnak sumetrolimot írtak fel felfázásra, és nagyon félek mióta átolvastam a betegtájékoztatót! Mi a véleményetek erről a gyógyszerről? Azt olvastam, hogy halálos kimenetelű mellékhatása is lehet! Azóta rettegek! Kell félnem?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 21:57
11/18 anonim válasza:
Akkor már elég nagy eldönteni, hogy beveszi-e vagy sem. Miért te döntöd el helyette?
12/18 anonim válasza:
minden egyes alkalommal sulyosbodik az allergiás reakció,ugy h a helyedben nem szedném tovább a sumetrolint,majd ha legközelebb anaflaxiás sokkot kapsz,akkor izgulhatsz h kiér-e időben a mentő és lesz-e aki kihivja és nem egyedül fulladsz meg valhol...
Kérdező: dr.info honlapján betudod irni a gyógyszer nevét,és h mire allergiás a lányod és kiirja h okoz-e allergiás reakciót
13/18 anonim válasza:
Tanuljatok már meg olvasni! Nem a kérdező fogja beszedni, hanem a lánya, aki helyett anyuka dönti el, hogy 19 évesen bevegyen egy gyógyszert vagy sem. Ha fogyatékos a gyereked, akkor érthető, hogy te döntesz helyette, de ha felnőtt, akkor miért te olvasgatod az ő gyógyszere leírását és miért te döntös el hogy bevegye-e vagy sem.
14/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem én döntöm el,hogy bevegye-e,és mondtam is,hogy az aggodalmamról sem tud!Mostanában ilyenektől félek, mert olyan sok rossz dolog történik!
2010. okt. 31. 20:04
15/18 anonim válasza:
Szerintem neked más problémád van, csak kivetíted erre sajnos. :((( Nem vagy pánikbeteg vagy ilyesmi?
16/18 anonim válasza:
A bakteriális hólyagfertőzéstől nem félted? Hihetetlen, hogy emiatt senki nem aggódik!
17/18 A kérdező kommentje:
Az ember természetesen mindentől félti a gyermekét!Ezredszer is elmondom, hogy nem én döntöm el hogy bevegye-e!!!Nem vagyok elmebeteg, csak mert félek a hülye gyógyszerektől!Már bánom hogy itt tettem fel ezt a kérdést!Azért a normális válaszokat köszönöm!!
2010. nov. 1. 18:28
18/18 anonim válasza:
Valóban érdemes a kezelőorvost megkérdezni a mellékhatásokról, ill a haszon-kockázat elvéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!