Mitől ájulhattam el?
Figyelt kérdés
Ma porszívózás közben amikor leguggoltam, hogy a bútor alatt is ki tudjak, nagyon begörcsölt a lábam. De annyira, hogy nem tudtam megmozdítani. Aztán hirtelen hányingerem lett és nagyon levert a víz is. Megpróbáltam felállni és kinyitottam az ajtót mivel annyira melegem lett. Viszont ott már teljesen feketén láttam mindent és kb pár másodpercre el is ájulhattam. Aztán amikor leültem utána hamar jobban lettem. Mitől lehetett? Szerintem kicsit túl meleg volt a házban mivel egész délelőtt ment a klíma. Illetve reggel ettem csak 2 szelet bejglit, ez pedig 11 körül történt. Lehet összefüggés? 16/lma 12:41
1/7 anonim válasza:
Ittál vizet rendesen? Aludtál rendesen? Nem vagy vashiányos?
Millió oka lehet.
2/7 anonim válasza:
Biztos nem a csak két szelet bejgli miatt, és annyira meleg se lehetett, hogy attól elájulj. Inkább vérnyomásesés lehetett, esetleg valami vírus kitörése, de a hányinger és a vízkiverés mégiscsak indokolja, hogy elmenj, amikor már rendel, a háziorvoshoz.
3/7 anonim válasza:
Az is lehet, hogy leesett a vérnyomásod. Így én is voltam, lehajoltam valamiért, hirtelen elsötétült minden pár másodpercig, úgy kellett leüljek a földre. Utána jobban is lettem.
4/7 anonim válasza:
Én néhány napja voltam így (levert a víz, sötétség, hányinger), nekem gyomorrontás volt az oka
5/7 A kérdező kommentje:
És a háziorvos ilyenkor mit csinál? Vérképet néztünk nemrég, az jó volt. Illetve T4 eltért kicsit. Meg magasabb volt a vasam.
ma 13:06
6/7 anonim válasza:
Tiniként normális az ájulás - sok tinédzser ájulós pusztán a serdülés okán.
Semmi baj, ilyenkor pihenj, és tartózkodj a hirtelen mozdulatoktól.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a porszívózás miatt volt. Hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!