Mitől ájulhattam el?
Kíváncsi vagyok valaki járt-e így.
Az elmúlt időben nagyon sokszor ájultam él, és kellett kihívni a mentőt. Kivizsgáltak(CT, MR, MRA, EKG, UH, neurologus, labor, endokrinologus, nogyogyasz) és sehol nem találtak semmit. Tehár teljesen egészséges vagyok, mégis ájuldozok hiába eszek, iszok rendesen.
Lehet a fáradságtól és a stressztől? Másra már nem tudok gondolni. Idén érettségizek, a családi helyzetem nem a legjobb. Folyamatos aggódás van a pénz miatt pl
2. Köszönöm!
Természetesen dolgozok amikor tudok. Végzek pénteken és már aznap d.u. dolgozok+szombat vasárnap, igyekszek annyival támogatni.
Az alvás az sokszor sajnos nincs meg. Hiába fekszek le, csak forgolódok, nem tudok elaludni.
Alkoholista anyuka aki idegbeteg és eléggé agresszív. De már csak fél évem van itthon.
Reggelire egy nagyobb adag zabkását eszek általában vagy szendvicset. Iskolában 2-3 péksütemény, vagy szendvics
Amikor hazaérek meg egy nagy adag főtt étel, de ez általában már este 6 körül van, meg napközben a ,,nassolások''
Nem, nem vagyok
Teljes random vannak az ájulások. Legtöbbször igaz akkor, amikor valami miatt idegesebb vagyok. Mindig más térít magamhoz. Volt h barátaim, volt hogy tanárom, volt hogy mentősök. Az tény és való, hogy az elmúlt 8 évben a legnyugodtabb akkor voltam amikor a mentőben ültem 1 hete és vizsgáltak... olyan nyugidtságot, de még hasonlót sem éreztem évek óta
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!