Csütörtök este óta fáj a fejem, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Csütörtökön este elkezdett fájni a fejem, aznap nem vettem be gyógyszert, mert általában ha alszok, reggelre elmúlik. Péntek reggel fejfájással keltem, így bevettem egy xiloxot délelőtt. Elmúlt a fájdalom, de tegnap este megint visszajött. Bekentem a fejem egy illóolajos krémmel, ami általában enyhíti a fájdalmat. Kicsit jobb lett, de nem múlt el teljesen. Elaludtam, ma reggel szintén fejfájással keltem, reggel óta fáj, hiába vettem be egy panadolt. Próbáltam a lábamat jó meleg vízbe beletenni egy 10-15 percre, az enyhítette valamennyire, de megint erősen fáj. Már nem tudom mit csináljak, nem tudom, miért fáj napok óta. Kb 1 éve vannak erős fejfájásaim, de sosem tartott napokig. A halántékomnál és a fülemnél fáj, meg néha az arcom, orrom is.tegnap 15:05
1/2 anonim válasza:
Ezzel már rég orvoshoz kellett volna menned.
Próbálj meg inni egy kávét, cukor nélkül, citrommal. Nagyon rossz ízű, de általában elmulasztja a fejfájást.
És menj orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
Gyógyulj meg!!!
Nekem is csütörtökön este kezdődött egy torokfájás, de azóta kímélem magam, és remélem, holnapra már el is múlik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!