Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mennyi Tramadolt szabad egy...

Mennyi Tramadolt szabad egy nap bevenni?

Figyelt kérdés
Egyre jobban úgy érzem hogy a Tramadol gyenge. Ezt onnan tudom hogy a hátam egyre jobban fáj, és egyre kevésbé hatásos a tramadol. A házi orvosnak hiba mondom. Úgyan úgy csak a tarmadolt írja fel. Most már ott tartok hogy napi egy levél azaaz napi 10 tramadolt szedek be. De estére a leg rosszabb akkor már szinte alig birok járni a fájdalomtól. Szóval már a tramadol is gyenge. És a házi orvos nem ad sehova be utalót. Ha a 112-őt vagy a 1830-at hívom akkor maximum algopirint kapok injekcióban, és avval le rendzenek. Az SBO-ra már nem bírok be menni mert annyira nagy fájdalmaim vannak. Házi Orvost próbáltam váltani, de eredménytelenül mert mindegyik visszautasított azzal hogy ők nem írják fel a tramadolt, vagy hogy túl nagy beteg létszámuk van. Most akkor mi lesz és ez meddig mehet igy?

#hátfájás #Tramadol #Fájadlom csillapító #Gerinc fájdalomm
tegnap 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy már drogfüggő vagy és azért nem érzed a hatását. Ettől erősebb meg nemigen van. Max a páncélszekreny morfium, de azt neked meg úgyse fogják odaadni.

Ahová még kéne menned, az addiktoligia/drogambulancia

tegnap 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:
1-es! Drogambulancia? NEM VAGYOK DROGOS! Ezt ki kérem magamnak! Addiktoligia? Nem iszok, nem dohányzok és nem alkoholizálok!
tegnap 19:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Hiába kéred ki magadnak, a tramadolt kábítószer és 10-esével kapkodod be, mintha cukorka lenne és már nem használ. Akkor drogos vagy.
tegnap 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért a napi 10 szem borzasztóan sok!

Mitől fáj a hátad?

tegnap 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!