Tramadol Zentivától miért vannak mellékhatások?
Gerincproblémára sajnos az egyetlen, ami tényleg használ és nem csak a tüneteket nyomja el, az a rendszeres gyógytorna, mert az izmok azok, amik távolságot tudnak húzni a csigolyák között. Ha csak fekszel, elsorvadnak az izmok és még csontritkulásod is lesz. Nekem sérvem van, egy évig szedtem napi szinten gyógyszert, de majd 5 év volt, mire nem fájt. Anyukámnak meg csontritkulás miatt összeroppant egy csigolyája, neki is a gyógytorna nagyon sokat javított az állapotán, ez az, ami miatt most egy év múlva már tudott sétálni végre és fél órát ülni is és ez nagy szó így 80 évesen.
Volt párom apukája viszont abba halt bele, hogy olyan gyógyszert szedett évekig, amit csak pár hétig lehetett volna. (Agydaganata volt, annak a tüneteire szedte, de a gyógyszer tette tönkre a máját.)
Gondolom, remélem, valahogy csak el tudod intézni a bevásárlást, valamiből csak élsz, valakid csak van, aki néha rád néz... Válts háziorvost, ha ezzel nem vagy elégedett. Hívd fel, akit kinéztél, mondd el a problémádat és küldjék át egymásnak a papírokat. Én így váltottam úgy, hogy el se kellett menjek. De ezt innen interneten ismeretlenül senki nem fogja megoldani helyetted. És betegszállítót is lehet rendelni saját szakállra, sok cég foglalkozik ezzel, vagy egy taxit, amibe lefekszel a hátsó ülésre. És javaslom, utaltasd be magadat rendszeresen pl. az Orfiba évente egyszer lehet menni, úgy tudom, hívd fel, érdeklődd meg, mi a menete. Vagy marad valami magánrendelésre való spórolás. De valamit tegyél magadért, ne azt nézd, mit nem tudsz és más mit nem csinál meg helyetted. Jószándékkal írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!