Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Menopauza után is van orgazmus...

Menopauza után is van orgazmusa a nóknek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogynem teljesen úgy működik a szex, de valahogy vagy síkosítóval még azért élvezik?

dec. 13. 09:16
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Sikosító nélkül is, ez teljesen egyéni, mint ahogy az is, hogy egyáltalán szexelnek-e.
dec. 13. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Vaaaan, és miért kéne sikosító? Nyilván van akinek már húszévesen is kell, van akinek meg menopauza után sem kell! ;) És a szex ugyanúgy müködik, mégis mi lenne más benne?
dec. 13. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
70%

Tegnap szexeltem egy 58 éves nővel és volt orgazmusa meg nedvesedett is rendesen. A legidősebb nő akivel szexeltem 63 éves volt és ott is minden rendben volt.

Tehát semmi biztos összefüggés nincs a kettő között, van akinél szinte semmilyen hatása sincs, van akinél van hatása. De olyanról még sosem hallottam, hogy valakinek ne lenne orgazmusa ez miatt.

dec. 13. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
41%
Miért ne volna, miféle hülye kérdés ez???
dec. 13. 12:35
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Ha előtte volt, akkor utána is lesz.
dec. 13. 15:38
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Nem úgy volt, hogy 16 alatt nem lehet ide regelni?
dec. 13. 18:52
 7/8 A kérdező kommentje:

Úgy hallottam, hogy nem úgy nedvesednek az idősebb nők...

de akkor ok, köszi a válaszokat =)

dec. 16. 03:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
De még milyenek!
dec. 17. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!