Menopauza után is van orgazmusa a nóknek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogynem teljesen úgy működik a szex, de valahogy vagy síkosítóval még azért élvezik?dec. 13. 09:16
1/8 anonim válasza:
Sikosító nélkül is, ez teljesen egyéni, mint ahogy az is, hogy egyáltalán szexelnek-e.
2/8 anonim válasza:
Vaaaan, és miért kéne sikosító? Nyilván van akinek már húszévesen is kell, van akinek meg menopauza után sem kell! ;) És a szex ugyanúgy müködik, mégis mi lenne más benne?
3/8 anonim válasza:
Tegnap szexeltem egy 58 éves nővel és volt orgazmusa meg nedvesedett is rendesen. A legidősebb nő akivel szexeltem 63 éves volt és ott is minden rendben volt.
Tehát semmi biztos összefüggés nincs a kettő között, van akinél szinte semmilyen hatása sincs, van akinél van hatása. De olyanról még sosem hallottam, hogy valakinek ne lenne orgazmusa ez miatt.
4/8 anonim válasza:
Miért ne volna, miféle hülye kérdés ez???
6/8 anonim válasza:
Nem úgy volt, hogy 16 alatt nem lehet ide regelni?
7/8 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam, hogy nem úgy nedvesednek az idősebb nők...
de akkor ok, köszi a válaszokat =)
dec. 16. 03:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!