Mitől lesz ez a rosszullét? Hogy múlhatna el?
Figyelt kérdés
Hirtelen így a semmiből elkezd így nagyon erősen görcsölni a hasam és van amikor így hányingerem is lesz aztán így gyorsan is ver a szívem vagy szúr meg nehezen kapok levegőt sokszor már előfordult de így nem tudom mitől lehet általában az iskolában szokott ez lenni és most is ez van.ma 12:07
1/3 anonim válasza:
Szorongást érzel az iskolában, félsz a többiektől, félsz a számonkéréstől
Régebbi traumát nem dolgoztál és erre van ott egy utaló jel, ami beindít egy ilyen pánikjellegű folyamatot
Esetleg valami betegség vírus, efféléknek a jele
Többesélyes lehet
2/3 anonim válasza:
Történt valami rossz élmény az iskolában? Én is szorongást mondanék elsőnek. Nekem egyszer olvasás közben jött elő ilyen. Szapora pulzus, nehézlégzés, gyomorgörcs, utána akárhányszor leültem bármit olvasni, ugyanúgy elkapott ez a "rosszullét".
3/3 anonim válasza:
Ezt pániknak hívják. Azaz pánikbetegségnek.
Álltalában tömegben, streszesebb környezezben fordul elő. Menj el a házi orvoshoz, mondj el minden tünetet, és ő majd tovább küld a megfelelő helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!