Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Reggeli öklendezésre?

Reggeli öklendezésre?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hónapja folyamatosan böfögök napközben, reggelente hányingerrel kelek fel, érzékeny a torkom és ott a gombóc érzés. Reggel nem tudok böfögni pedig érzem hogy kellene, ez a beszorult levegő csak 4-5 öklendezés után jön fel végre, ezután már étvágyam is lesz és tudok enni.

Mostmár ott tartok hogy nem csak reggel, hanem napközben ha jön valami ami stresszt okoz egyből leáll az emésztésem és fél órán belül jön az öklendezés.

Szedtem több hétig savlekötőt amitől teljesen jól voltam de most valamiért már az se segít. El fog ez valaha múlni? Már kezdek hozzászokni és nem pánikolni akárhányszor jön az érzés de olyan szinten rontja az életminőségemet hogy elegem van.

Antidepresszánson gondolkozom mert elvieg hatásosan kezeli. Van valakinek erről tapasztalata?

Nagy változások előtt állok az életben, remélem hogy csak a stressz a kiváltó oka, mert a vizsgálatok mind jók voltak amire küldtek..

aug. 20. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Meditacio, relaxacio, legzogyakorlatok, sport, seta a termeszetben -- ezt mind kiprobalhatnad, mielott antidepresszanst szedsz. Ja es terapia.
aug. 20. 16:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Daedalon
aug. 20. 17:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Reflux lehet. Szedd tovább a savlekötőt, de a legjobb lenne rá orvos által felírt protonpumpa-gátló gyógyszer.
aug. 20. 19:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Légzőgyakorlatokat csinálom, segít lenyugodni de az öklendezés nem múlik el tőle. Protonpumpa-gátlót, pantoprazolt szedek már 3 hete. Az elején sokat segített, de mostanra reggelente ugyanolyan rosszul vagyok.
aug. 21. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!