Reggeli öklendezés,mikor múlik már el?
Figyelt kérdés
Akármilyen jól alszom, reggel mostanában feszülten ébredek, és van hogy öklendezek is. Kezdem nagyon unni. Lehet attól jön elő, mert már előre félek tőle? Nem akarok emiatt öngyilkos lenni, mert szeretek élni. Pszichológushoz nemrég kezdtem el járni.júl. 17. 10:12
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg kell legyen valami kiváltó oka, feszűlsz valami miatt, munka, suli pl?
Nekem is pont ugyanez van, minden reggel öklendezem suli elött, mert szorongok attól, hogy be kell mennem emberek közé...
Most hogy nyáriszünet van, öklendezni se szoktam reggelente, lehet nálad is ilyesmi szorongás állhat a háttérbe :)
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem fordítva működik, mármint úgy értve, mikor emberek közé kell mennem és dolgoznom kell elmulik ez az öklendezés és lefoglalom magam, úgy jól vagyok 🙂🙂 Most szabadságon vagyok nincs mit csinálnom és agyalok hulyesegeken felhuzom magam és reggelente ez van sajnos, oklendezek 🙁 tudom szánalmas 🙁🙁
júl. 18. 07:50
3/4 Senior Séf válasza:
"Most szabadságon vagyok nincs mit csinálnom és agyalok hulyesegeken felhuzom magam és reggelente"
Inkább menj a szabadba. A reggeli,alacsonyan járó nap fénye remek dopaminforrás. Ha még mozogsz is egy kicsit, szerotonint is begyűjtesz. Mindjárt másképp indul a napod.
4/4 anonim válasza:
A pszichológus semmire sem jó. Inkább beszélgess pszichiáter szakorvossal. Ezek a tünetek lehetnek betegség jelei is: nálam pl a szorongás így jelentkezett. Amióta kezelem magam nincs problémám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!